Spa i Norge; både lockande och prisbelönt

Min lista över spa att besöka tycks aldrig sina. Och tur är väl det! 🙂 Snarare är den ständigt för lång för att hinnas med.

Ett av länderna som jag skulle vilja åka till snart är Norge. Mina norska spaerfarenheter är i och för sig ganska begränsade, men de jag har är väldigt bra. Kragerö Spahotell är till exempel ett spa jag varmt kan rekommendera.

När jag åker tillbaka nästa gång ska jag definitivt till Farris, ett spa jag hört gott om och som visuellt lockar med sin snygga design. Faktum är att spadesign är något som norrmännen är grymma på. Eller är det kanske bara Choice Hotels och Estatia Resorts som är det? I vilket fall – man hör sällan om Norge som spaland vilket är synd. De ligger i framkant…

Inte minst tyder följande utmärkelse på det: Quality Spa & Resort Norefjell belönades nyligen som det bästa spahotellet i sin klass på World Travel Awards, resebranschens egen Oscarsutdelning. Hotellet, som invigdes i mars 2009, ligger på knappt 90 min bilresa från Oslo och har snabbt etablerat sig som en av Norges ledande spahotell. För den som vill åka skidor i vinter och kombinera med spa borde det vara ett bra alternativ.

Prisbelönta Quality Spa & Resort Norefjell.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier