Mitt senaste inlägg säger väl en del om varför jag inte hinner skriva så ofta numera. Och vad jag ägnar mig åt istället. Spa står visserligen fortfarande högt på önskelistan av göromål, men dels är det svårt att genomföra utan barnvakt numera, dels kan det – som tidigare framgått av inlägget om Viking Cinderella Spa – vara klokt att vänta tills det att jag varit på efterkontroll. Efter tisdag nästa vecka är det förhoppningsvis fritt fram! 🙂

Idéer och uppslag på behandlingar jag vill ta och testa råder det dock ingen brist på! Bara här i Birkastan kryllar det av små salonger med bra priser på olika behandlingar, oftast massage. Thaisalongen på Norrbackagatan tar nog priset med sitt sommarerbjudande 250 kr för en timmes massage!

Men det finns fler jag är sugen på att testa; Strandkliniken på Strandvägen är ännu otestad och obesökt (vilket måste ändras på inom kort) och intressanta nyheter som att lyxresebyrån Select Travel nu erbjuder exotiska spabehandlingar i sin resebutik är egentligen en alldeles för unik nyhet för att ens nämna utan att ha testat först.

Nu stundar dock semester, även om man som mammaledig (trots att det borde heta ”mammaarbetande”…för ledig är man ju inte) kanske inte har semester direkt. Som vanligt går den fullpackade bilen ner till Laholmsbukten i gränslandet mellan Halland och Skåne där det är nära till flera olika spaupplevelser.

Jag har tidigare somrar beskrivit mina årliga besök på Torekov Hotell, Hotel Skansen och Hotel Tylösand. Hur det blir i år får vi se, jag brukar alltid testa av dessa tre spahotells nyheter men kanske får jag dra ner på ambitionerna i år…

Jag har faktiskt också några ”wild cards” på gång! Kan inte avslöja något än men med lite tur (att de inte har semesterstängt) så kan det bli flera nybesök och ställen att addera till listan med mina sedan tidigare 170 (!) besökta spa. Pratade idag till exempel med Tomas Björklund, hotellchef på Badhotellet i Tranås, angående att besöka dem. De hade dock stängt ner sitt spa i juli, alla terapeuter var på semester. Så det blev inget med det. Men det finns flera andra som sagt…vi får se!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier