Yippiee! Vi har blivit med balkong 🙂 Den är så fin, så fin, och vilken utsikt vi har, för att inte tala om att vi fick ett rum till! Ett uterum. Nu återstår bara att pimpa den. Kanske borde jag göra den till en spabalkong? I alla fall denna årstid. Jag gjorde ett försök redan för ett par timmar sedan då jag hade fotbad på balkongen med världens drömutsikt. Sämre kan man ha det.

När sambon kom hem dukade jag upp med en massa grönsaker i stavar på en bricka, blandade en skål med dipp (som jag inte ätit sen typ -87 men som var absolut det enda jag kunde komma på att jag var sugen på med min sommarförkylning) och tog med lite dricka med is. Det var gott men vi insåg snart att tillfället krävde champagne. Även balkongen fick några droppar och så skålade vi med varandra och även balkongräcket!

Imorgon ska jag ner till Torekov igen. Längtar! Det är något med stämningen där…särskilt på Torekov Hotell med sitt spa. Min ”allergi” utvecklades ju till en dunderförkylning så jag tvivlar på att jag är i form att beta av några behandlingar, men njuta ska jag i alla fall göra. Och förbättra mitt golfspel. De har nämligen en alldeles särskild golfhelg nu 6-8 juni (som jag bloggat om tidigare) och som återkommer igen senare i sommar.

Var även hos frissan idag för att fräscha upp längderna. Har fortfarande inte kommit iväg på hårspa dock, men det är på gång. Nu ska jag fortsätta att njuta av vår härliga balkong.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier