Petter Stordalen, ägare till några av Skandinaviens största spahotell

Idag var den norske miljardären Petter Stordalen på besök i TV4:s morgonprogram. Han är lite av min idol, eller rättare sagt kanske den person jag allra helst skulle vilja ha som mentor! Inte för att jag satsar på en karriär som hotellkung men hans entreprenörsanda och – som det verkar – fria syn på livet är helt klart inspirerande.

Dessutom verkar han vara lite respektlös sådär…ha förmågan att tänka out of the box. Me like :-). Och så verkar han ha just det där som när jag själv lyckats anamma det vid enstaka tillfällen visat sig ha enorm effekt på livet; flow. Det är bara det att han verkar kunna uppbåda det HELA TIDEN. Därav megaeffekten på hans tillvaro gissar jag ;-).

Det går inte att vara intresserad av spabranschen och missa namnet Petter Stordalen. Han är nämligen storägare till hotellkedjan Choice Hotels som har kända spahotell som till exempel Son, Norefjell och Holmsbu i Norge samt Strömstad och Selma i Sverige.

Jag har faktiskt inte besökt någon av de norska spahotellen jag nämner ovan, men kanske blir det ändring på det under 2011?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier