Tång är stort på västkusten och något som flera spa använder i sina behandlingar.

Spabanken, eller rättare sagt Spa-akuten, har blivit anlitad av Halland.se för att delta i ett möte med regionens alla spaföretag. Totalt är de 12 stycken som samarbetar för att synas bättre och bli mer framgångsrika.

Det borde inte vara något större problem, bland företagen finns ”kändisar” som Hotel Tylösand, Varbergs Kurort, Asia Spa och Falkenberg Strandbad. Men också några som en tid redan legat på min önskelista över spa att besöka; Ästad Gård till exempel. Det har bara inte blivit av.

Övriga är CitySPA Face & Body, Edenberga Hälsogård, Enebackens Kraftkälla, Fregatten Högst Upp, Hotel Continental Relax & Spa, Lanthotell Lögnäs Gård och Säröhus Hotel & Konferens. Flera känner jag till men har inte sett. Här finns hela listan.

Så, om några veckor åker jag ner till Varberg och står till förfogande; låter mig grillas och öppnar upp mig som en bok och svarar på alla tänkbara frågor de kan ha om spa. Det ska faktiskt bli riktigt spännande att höra vad de undrar eller vill bolla, och jag är så glad att ha fått förtroendet att hjälpa till.

Glad är jag också för att jag ska övernatta på Varbergs Kurort vilket nog var cirka två år sedan. Då ska jag passa på att be att få se deras nya ”suites with a view” – nyrenoverade sviter med havsutsikt! Jag kommer också försöka besöka ett par av de spa i regionen som jag inte sett tidigare. Hur som helst ska det bli riktigt spännande!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier