Nytt svenskt lyxspa

Klingar namnet Raison d’Etre bekant? Det borde det, i alla fall om du arbetar i spabranschen.
Detta svenskbaserade spakonsultföretag har skapat inte mindre än 50 spa i 25 olika länder runt om i världen, flera av dem prisbelönta och alla med en holistisk approach som ska verka helande på sina besökare.

Jag har faktiskt träffat deras svenska konceptchef Anna Bjurstam, och blev så inspirerad att jag i princip sökte jobb hos dem på stående fot! 🙂 Om de lyckas överföra samma genuina entusiasm och utstrålning när de nu ska ta itu med uppgiften att skapa Grand Hotels nya spa och gym, kan det inte bli annat än lyckat.

Resultatet ska stå klart under senare delen av 2009 och kommer att ligga i det Burmanska Palatset. Den enda information de än så länge har släppt är beskrivningar som ”småskalig avskildhet”, ”unik serviceupplevelse” och ”personligt helhetsomhändertagande”.

Vad än upplevelsen kommer att innebära är jag säker på att det kommer att bli något alldeles speciellt. Spaföretaget Raison d’Etre går nämligen in i projektet som delägare till 50 procent, vilket förstås borgar för en hel del.

En skiss av Grand Hotells nya spa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier