Snacka om fullkomlig spalycka! Jag har en riktigt spännande spasommar framför mig! Lyssna bara på det här:

Imorgon flyger jag och sambon till Bordeaux i Frankrike där jag bland annat ska få besöka det berömda vinspa’t Caudalie, ett besök jag sett fram emot i åratal…och nu blir det äntligen av!

Väl hemma i Stockholm igen har jag ett trevligt återbesök inbokat på mysiga lilla Salt & Hav Spa. Jag ska få fotbehandling (med Mölleviks produkter hoppas jag som de nyligen tagit in) och massage.

Nästa resa i slutet av juli börjar med vistelse på Strömstads spahotell där jag bokstavligen ska djupdyka ner i aktiviteterna och poolerna på deras Flow Spa (det ser jag också verkligen fram emot eftersom jag hittills bara studerat spamenyn på nätet) och därifrån tar vi färjan över till Norge där vi ska besöka spahotellet i Kragerö som jag hört också ska vara riktigt fint.

Avslutningsvis stannar vi till en natt på Smögens Havsbad på hemvägen vilket nog kommer att bli en riktigt härlig sommarupplevelse det också!

Nådendal spahotell by night…

Och som om inte det räckte – efter en dag hemma (då tvättmaskinen går varm och jag packar om) – går flyget till Åbo där jag ska besöka det kända finska spahotellet i Nådendal plus familjevänliga Holiday Club-resorten Caribia!!!

Törs jag säga att det inte stannar vid det? 🙂 I mitten av augusti åker jag nämligen till Berlin för att uppleva ett ställe som heter Liquidrom. Salta bad, färg- och ljusspel samt undervattenmusik är vad den stora spaboken jag har berättar om, där de finns presenterade.

Som ni förstår finns det all anledning att klicka in ofta på Spabanken.se för att läsa mina rapporter om de här spabesöken. Blir de stundtals sparsamma vet ni nu varför – jag ligger och masseras någonstans och samlar intryck! Däremellan ska jag försöka göra mer utförliga inlägg med tips från vardera ställe.

Härliga sommarhälsningar, Heidi

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier