Med hjärtat på det rätta stället

Sprang snabbt ner till frissan för att piffa håret lite. Där var det verkligen fart på DNA-kedjorna vill jag lova! 🙂 ”Ska du inte dansa Eivor”, ropade en manlig kund från nedervåningen på salongen. ”Jo, ja gärna, men jag har ju färg i håret!”, ropade en äldre dam som var minst i 70-års åldern från övervåningen. Men så slängde hon av sig frisörrocken ändå och kom ner med håret på ända i kletiga tufsar och struttade runt på golvet i en tokig mix av salsa, balett, jazzdans och jag vet inte vad! Radion åkte upp på högsta volym och alla började klappa i händerna, det var verkligen festligt – och ”osvenskt” som det brukar heta :-).

Anledningen till att jag ville försäkra mig om mitt hårs status var att jag ska på julkalas ikväll på Edsbergs slott. Eller julhygge som det står på inbjudan. Det är nämligen VisitDenmark som bjudit in ”sina allra närmaste vänner” :-).

Självklart ska jag klä mig i rött och vitt. Passande både för jultemat och Danmark. Deras symbol är ju det röda hjärtat med ett vitt kors i, som flaggan.

Det är konstigt att man inte hör mer om danska spa, för jag har känslan av att det finns en hel del fina där också. Från flera olika håll har jag fått olika danska spa-rekommendationer, men ännu inte kommit iväg, något det ska bli ändring på nästa år. Eftersom jag varit på ”spatour” både i Norge, Finland och Sverige är det ju inte mer än rättvist att jag besöker Danmark också, eller hur? 🙂

En snabb sökning på VisitDenmarks hemsida ger träffar på bland annat Skodsborg Kurhotel & Spa, Avalon Spa och Gilleleje Badehotel. Det jag hör nämnas oftast är dock Kellers Park som är ett hotell i Comwell-gruppen (där även Varbergs Kurort ingår).

Nej nu måste jag skynda mig!

Comwell Kellers Park är ett femstjärnigt spahotell som jag är mycket sugen på att besöka.

One thought on “Med hjärtat på det rätta stället

  1. Kellers Park är ett mycket fint spahotell. Nu är jag väl inte helt objektiv eftersom jag jobbar i Comwellgruppen med de två svenska hotellen inkl Varbergs Kurort. Men faktum kvarstår – hotellet är fint, nyrenoverat och eftersom det är gamla byggnader så blir det en speciell känsla. Så får du chansen så gör ett besök. Jag hjälper dig gärna att få kontakt med rätt personer i Danmark.

    VH

    Helene

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier