Kvällen på Sturebadet Marina Tower

Igår hade alltså Sturebadet Marina Tower invigningsfest. Det var förvånansvärt få där som jag kände; någon enstaka bekant journalist, hotellfolk och så de ansikten jag nu lärt känna från själva anläggningen :-). Men det gjorde inget, det var jättetrevligt ändå.

De hade gjort så fint med maffiga eldar i entrén och det var fullt med folk som minglade – riktigt bra stämning! Det bjöds på smoothies och visning av spat (åhhh grrr glömde IGEN att titta på behandlingsrummen!), i hamamet hade de en liten happening; det pågick en hamamskrubb att titta på med tvålskum och allt och i hörnen satt tjejer inlindade i peshtemals och skrubbade sig (de måste blivit väldigt rena med tanke på hur länge de nog fick sitta där!).

Dofterna dröjer sig kvar än i minnet och som tur var fick jag med mig hem ännu en av den underbara tvålen som jag blivit hopplöst förälskad i…mmm…den doftar så RENT att jag inte kan beskriva det!

Sen hade jag vansinnig tur också för plötsligt rakt åt mitt håll vid poolkanten kom ett bekant ansikte…det var Per Öberg, arkitekten himself!

Vi har setts och hälsat förut, den gången på pressvisningen av Grand Hôtels spa som han också har på sitt CV. Nu haffade jag honom direkt och till min glädje tog han sig tid och vi slog oss ner i en soffa och satt och pratade spa länge och väl!

Jag fick reda på massor om utmaningarna med att bygga hamamet och göra om lokalerna, tanken bakom de vattentäta tygerna i sofforna, det gömda aggregatet i bastun, hur han besökt hamam både i Turkiet och Ungern, vad han ritar på nu…

Men sen bröt vi upp, det fanns saker kvar att göra, jag och fotografen Theresia som var med mig gav oss i kast med den härliga mezebuffén som stod uppdukad och här och där dök det upp magdansöser som underhöll. Jag vet inte hur länge kalaset fortsatte men vi lämnade när det var som bäst och med oss fick vi varsin trevlig liten påse med en inbjudan om återbesök! Den kommer vi absolut att nyttja!

Men nu måste jag sluta, det är mycket på agendan idag att ta itu med; har redan hunnit med att inhandla ett par av alla Missoni-kläder som släpptes på Lindex, mat och en massa gott är också köpt…imorgon är det nämligen JAG som har fest här hemma: då fyller jag år! 🙂

Nu ska här städas och bakas och jag har visst en artikel att avsluta också, ja hjälp hur ska detta gå…bra förhoppningsvis om jag avslutar bloggandet NU!

One thought on “Kvällen på Sturebadet Marina Tower

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier