Anti-age-behandling med Babor på Birka Panorama Spa

IMG_8235_1

När vi nyligen kryssade med Birka Cruises på deras premiärkryssning längs Höga Kusten (nytt för i år) testade jag en anti-age-behandling för ansiktet ombord med produkter från märket Babor. Bara det att få möjlighet att ta en behandling och koppla av är i sig underbart, att unna ansiktet en stund är ännu härligare och att det dessutom var med ett märke jag tycker så mycket om som Babor var liksom extra grädde på moset 🙂 .

Behandlingen innehöll rengöring och en mild enzympeeling liksom massvis med härlig massage med speciella grepp som gav mikrocirkulationen i huden en extra skjuts och ”motionerade” de fina ansiktsmusklerna lite extra.

Behandlingen inkluderade olika slags masker; en mycket speciell som jag inte varit med om förut där en duk indränkt med näringsrika ämnen spändes fast på öronen och liksom tryckte upp hela hakpartiet medan resten av ansiktet penslades med en annan mask.

Den klassiska kommentaren när jag är på ansiktsbehandling är att jag är torr och detta fick jag även höra denna gång. Desto bättre med alla rika krämer jag dränktes in i, men ni vet hur man känner sig när man lämnar en salong…ja, lite blank minst sagt! Och jag som skulle direkt från behandlingen upp till bryggan för att träffa kaptenen och spela in en intervju! Nåja, det är smällar man får ta när man har ett så slitsamt jobb som jag har ;-).

Tjing på er och ha det bra, missa inte filmen nedan plus att boka en behandling när ni kryssar med Birka nästa gång! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier