IMG_20160414_122756_low

Det var ju ett tag sedan nu men jag måste ändå bara berätta om när jag senast var på Gran Canaria och passade på att ”ramla in” på en lokal liten salong för att fräscha upp håret. Frisörsalongen vi hamnade på hette Hair by Graham och självklart var det Graham själv som höll i saxen :-).

Vi brukar passa på hela familjen när vi är ute och reser, det spar tid, man är på plats och måste inte boka tider och ta sig utan man bara kör, lite ”här och nu” liksom när det funkar 🙂 . Dessutom brukar det vara billigare med klipp, färg och skönhetskurer utomlands så varför inte passa på. Om man vågar förstås – och det gör vi!

Salongen låg i en smal liten pubgränd och först kände jag mig tveksam…hm…hur skulle resultatet bli här? Frisören verkade dock trevlig och hade tid och med bra priser på det bestämde vi oss för att testa.

IMG_20160414_124136_low

Mannen var först ut och det såg riktigt bra ut när han var klar med sin klippning. Kanske hans bästa klippning någonsin faktiskt. Sonen stod näst på tur, även han blev superfin.

Sedan var det min tur och jag satsade både på färgning och klippning. Vi diskuterade lite och jag lät Graham välja toner…Minns tyvärs inte namnet på färgerna men de var en italiensk serie och utan ammoniak i alla fall.

Förutom att det alltid är skönt att få håret fixat hade vi riktigt kul jag och Graham. Engelsman som han var hade han förstås den berömda underbara humorn de är så kända för, vi skrattade gott och skojade på. Lika glad var jag efteråt över resultatet, Grahams färgmix var mycket riktigt perfekt och vi gick alla därifrån mer än nöjda.

Så är du på semester på södra Gran canaria och har vägarna förbi Mogán, passa på att slinka in. Du lär inte bli besviken.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier