La Thérapie Facial på Norwegian Getaway

Spa_getaway

La Thérapie är ett medi-spa märke som jag bara har stött på ombord på olika kryssningsfartyg. Det kommer från samma firma som har bland annat Elemis och Bliss, och beskrivs som hudvård när den är som bäst där lyx och vetenskap möts (vad nu det betyder :-)).

Vissa av ingredienserna kommer från växtriket som lingonfröolja, antioxidanter som polyfenoler från röda vindruvor och peruansk macarot. Produkterna framställs i Frankrike. Märkets spameny erbjuder bland annat olika ansiktsbehandlingar som HydraLift som inkluderar galvanisk stimuli som ska djuprengöra och återfukta, samt HydraPeel som använder glykolsyror för att förfina hudytan. Dessutom finns behandlingar inriktade på antiaging.

När jag var på Norwegian Cruise Lines nyaste kryssningsfartyg Norwegian Getaway bokade jag in mig på en La Thérapie-behandling i deras Mandara Spa. Det var en ljuvlig behandling som jag verkligen njöt av!

Syftet med ansiktsbehandlingen var att minska intrycket av fina linjer och rynkor, men jag värdesatte njutningen och avkopplingen under behandlingen minst lika mycket. Min terapeut Hendrina från Namibia var väldigt duktig och hade underbar teknik och sköna rörelser, vilket sannerligen är en konstform…

_MG_4292_1

Jag älskar exempelvis när terapeuten verkligen inkluderar den inledande djuprengöringen till den njutningsfyllda del av behandlingen och inte bara hastar igenom detta moment med hårda händer. Här fick jag verkligen njuta till max! Hon var superduktig.

Som det proffs hon var, skräddarsydde och blandade produkter hon dock produkter från olika serier på det sätt hon tyckte passade mig bäst. Tyvärr skrev jag inte ner allt direkt efteråt vilket gör det svårt att nu i efterhand redogöra exakt för varje steg i behandlingen…

Vad jag dock kan säga är, att hur mycket jag än älskar både spa och kryssningsfartyg är jag långt från helnöjd de gånger jag tar behandling ombord. På Norwegian Getaway kunde det dock inte varit bättre!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier