Förlåt, förlåt kära läsare för att jag har försummat er! Jag har ju inte bloggat sen i fredags, usch på mig, men det beror inte på att inget hänt, snarare på att allt har gått i ett… Nåja, bot och bättring.

Jag har lyxpimpat badrummet med Missoni-handdukar och allehanda goa produkter. Varit på gymmet och hårdkört. Lagat grönsaksgrytor och fyllt mage och frys. Tagit emot flera olika sändningar med produktnyheter på både doft och hårvårdssidan. Och de två senaste dagarna har jag sprungit på föreläsningar om hur man kan lösa olika hudproblem (ja både Dermalogica och Dermarome körde samma tema på sina presentationer faktiskt – jag har inte bestämt mig om det var en mystisk slump, praktiskt eller tveksamt).

Har hunnit börja tvätta o behandla med Dermalogicas produkter – för det är ingen hemlighet att jag tycker mig ha problem med utslag och knotter ibland – och ja, det verkar ju lite för bra för att vara sant men efter bara två dagar så ser det redan bättre ut! Har du samma problem kan det alltså vara värt att kolla in deras nya Medibac-tvätt Clearing Skin Wash, silikonbaserade Clearing mattifier som lägger sig som en sidenhinna på huden och Conceiling spot treatment för de där enstaka envisa kvisslorna. Deraromes nyheter får jag återkomma om när jag hunnit bekanta mig med dem lite.

Ja, nu hinner jag inte så mycket mer för strax ska jag iväg på en visning av kryssningsfartyget Norwegian Jewel. Självklart ska jag be om att få se deras spa, om de har något… då kommer rapport i eftermiddag! Till dess – ha det toppen!

Ps. Mailade med dietisten Bim Åkers häromdagen för en artikel jag skrev. Då såg jag de här fina raderna i slutet av hennes mail. Hoppas okej att jag lånar dem lite 🙂 :

Idag är en ny dag, ett nytt beslut, en ny möjlighet. Idag vill jag ta hand om mig själv. Hur jag gör i morgon? Det vet jag inte och inte behöver jag ta ställning till det idag heller. Ty idag är den enda dag jag har och idag vill jag ge mig själv en frukost, en lunch, en middag och tillräckligt med sömn. Jag ber om sinnesro…..

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier