Sitter i mitt superfina deluxe rum helt designad av Kjell Engman nere i Kosta på Kosta Boda Art Hotel! Hela rummet är fyllt av konstglas, bordet är av glas, lamporna, konsten på väggarna, handfaten är specialgjorda och går loss på cirka 25 000 styck (och mitt rum har två…), plus en massa fina specialtillverkade tvålkoppar, prydnadsfiskar, statyetter och så badkaret…BADKARET…ett gigantiskt hörnbadkar (badrummet är nästan lika stort som rummet) med specialdesignat kakel omkring, ja det är verkligen något alldeles extra detta! Och alla lösa glasföremål är till salu.

Har också fått flera härliga behandlingar idag (mmm, mår som en prinsessa) plus en fabulös middag som både var en utsökt kavalkad av vällagade rätter men också fylld av flera roliga överraskningar!

Men, nu är klockan mycket och jag måste få lite sömn eftersom morgondagen är fullspäckad med allt vi ska hinna med. Jag lovar att återkomma till dagens upplevelser och berätta mer ingående om dem, men nu skriker varje cell i min kropp efter lite välbehövlig sömn. Man blir ju så himskans trött av spa, avslappningen sätter igång sömnhormonerna :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier