Fabulös irländsk ansiktsmassage dagens lycka

Idag har jag suttit en hel del i bil, men också sett två spahotell här på Irland varav jag bor i natt på det ena. Radisson SAS imponerade med påhittiga idéer att ta hand om sina kunder, ett (iskallt) Elemis-Spa och ett helt våningsplan vigt åt sina kvinnliga gäster.

The Europe Hotel där jag befinner mig nu har ett Espa-spa som är så snyggt att jag nästan inte kan klandra terapeuten för att hon ställde den något klumpiga frågan; Är du imponerad av vårt spa?? (med ett stort leende). Lite genant tyckte jag på ett femstjärnigt hotell men hon var väl stolt över sin arbetsplats :-).

Espa kan verkligen detta med spa, något annat kan man verkligen inte säga. Bra utbud av faciliteter och genomtänkt mix av varma och kalla upplevelser, härliga relaxytor mot stora fönster och välutbildade terapeuter, minst sagt. Min utförde allt med en så behaglig rytm, ton, sätt att hon förförde till och med mig som är så petig! Den ansiktsbehandlingen var en direktbiljett till himlen och någon returbiljett har jag ännu inte sett till, har just avslutat en suverän middag och nu ska jag sussa och drömma sött för att orka upp tidigt imorgon. Jag vill inte missa en simtur i den vackra poolavdelningen innan vi åker vidare mot nästa spahotell.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier