Experium ny medlem i Föreningen Svenska spahotell

I föreningen Svenska spahotell ingår numera hela 30 anläggningar. Den senaste medlemmen är Experium i Lindvallen/Sälen. Anläggningen är knökfull med upplevelser och även om jag inte besökt dem än tänker jag genast på Holiday Club eller kanske Pite Havsbad när jag läser om deras breda utbud. Rätta mig gärna om jag har fel den som har besökt alla tre… :-).

På Experium kan man roa sig på det äventyrliga upplevelsebadet, med bowling, 3D-bio eller shopping. Här finns även flera barer och restauranger – och förstås ett spa.

Norrsken Spa heter deras spaavdelning där man kan ta behandlingar. Förutom kropps- och ansiktsbehandlingar finns en särskild meny för männen samt ett par tillvalsbehandlingar som de kallar dem. Andra upplevelser som det bjuds på i spat är kneippbad, tropiskt regn och varma källor.

En kort studie av spamenyn tyder på att de jobbar med märken som Matis och gissningsvis även Coffeberry, båda levererade av Dermarome i Sverige.

Jag vet inte när det blir men jag ser fram emot att besöka dem vid tillfälle, kanske nu till vintern? Obesökta span lockar mig alltid – oavsett modell, form och stil :-).

Bastuvärlden på Experiums spa; Norrsken Spa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier