Ett stort spa vill låna min hjärna

Har ni sett att jag bytt favoritprodukt på bloggen? Senaste utmärkelsen har Carita fått för sin ansiktskräm Progressif Anti-age, Pearl of Youth. Det är en dagkräm som går hand i hand med en nattkräm i samma serie, faktiskt lika skön den.

Jag är generellt ganska så skeptisk till ”fina krämer”. Många kostar bra mycket mer än de ger resultat vilket ger krämindustrin dåligt rykte. En kräm kan nog knappast ta bort rynkor eller förändra hudens ålder, men den kan ha en kosmetisk effekt, det vill säga maskera det tillfälligt och göra att den både ser och känns yngre (och det är ju trots allt inte så dumt även om effekten inte är bestående :-)). Exakt det gör den här Carita-krämen. Hyn känns slätare och mer elastisk, jag är i alla fall väldigt nöjd med den, även om priset är hiskeligt högt…

I övrigt fick jag ett inspirerande samtal idag med ett jobberbjudande. Ett stort spa vill låna min hjärna som bollplank :-), eller snarare är det kanske mina spaerfarenheter de är ute efter. Eftersom spa hör till det roligaste jag vet och jag gärna pratar och tycker till om det så lär det bli ett samarbete av, jag ska fundera och ge mitt besked i nästa vecka.

Och igår fick jag ett mail från ett annat väldigt spännande företag som också vill samarbeta! Jätteroligt, vi får se om det blir något av…ska väl börja med att träffa dem vad det lider. Ja, det rullar verkligen på nu, men Isac kommer först. Blogg, möten, artiklar och texter får pusslas in därefter.

Och någonstans mitt i allt håller jag på att planera in nästa resa! Det vara bara en dryg vecka sedan vi kom hem från vår kryssning i Persiska viken och våra dagar i Dubai men den här årstiden och Stockholmsvädret gör mig tokig! Så, med en inbjudan från en spaorganisation som vill se mig på sin ö för att där besöka deras olika spaanläggningar så är jag förstås inte sen att nappa ;-). Där kommer jag besöka mitt 181:a spa. Mer om det i ett senare inlägg…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier