De är morgondagens vinnare

Igår testade jag wellness-avdelningen på Clarion Arlanda; bland annat så badade jag och agerade modell i takpoolen (resultatet finns snart ute i en tidningskiosk nära dig ;-). Idag sitter jag på tåg ner till Varberg där jag ska besöka flera spa och hälsoinrättningar, föreläsa på temat från min första bok; Spaterapeutens 10 budord, samt prata spa med traktens wellnessföretag. Självklart står även ett par behandlingar på schemat och övernattar gör jag på Varbergs Kurort.

Varbergs Kurort har jag varit på flera gånger och är verkligen en favorit. Extremt professionellt, alltid glada miner och bra service, fantastiskt vackert läge och en badavdelning som får mig att komma ner i varv. Byggnaden andas sådan tyngd med all sin läkehistoria, och så den utvecklade traditionen med tångbad. Varbergs Kurort är dessutom Sveriges enda riktiga thalassobad där havsvattnet och dess beståndsdelar går som en röd tråd genom verksamheten. Ikväll blir det dessutom test av hur deras kulinariska sida har utvecklats, och har det gått åt samma håll som de var på väg tidigare måste de vara högt bland trädtopparna (och då pratar vi rejäla granar!) vid det här laget :-).

Initiativet till den här trevliga resan kommer från Region Halland som gör en satsning på sina spaföretag. Nu måste jag förbereda mig så att det blir lika givande för dem som mitt program avslöjar att det kommer att bli för mig!

Förutom spa-budorden kommer jag svara på frågor och hoppas även på att få prata om de frågor som jag tycker är så viktiga och intressanta inom spa (liksom all annan hotell- & restaurangverksamhet): kvalitet och service. Jag noterar dagligen hur olika företag behandlar sina kunder och resonerar kring service och de som förstått att gå de där extra stegen är absolut morgondagens vinnare.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier