The Spa säkrar toppen med nya upplevelser

Utsikt_mot_HotelTylosand_low

Hotel Tylösand har ett av Sveriges bästa spa, The Spa. De har legat i framkant ända sedan start, aldrig lutat sig tillbaka utan fortsatt att utvecklas, framförallt när de legat på topp.

Nu är det dags igen. I sommar genomför hotellet en större renovering av The Spa för att skapa en utökad upplevelse för sina gäster där de ska kunna både njuta och umgås på ett nytt sätt. Det nya spakonceptet har spa, nöje och gemenskap i fokus.

LeifsBaroGrill_low

Den omfattande renoveringen kommer att påbörjas i mitten av juni och vara klar i mitten av augusti. Inspirationen till förändringarna kommer från flera håll; tips och idéer från hotellets gäster, inspiration från egna resor plus att man har velat förstärka konceptet spa och nöje.

Bland de förändringar som kommer att genomföras märks att shopen kommer att bli större, frisören flyttar närmare lobbyn. En nagelbar kommer även att öppna och entrén ska göras om.

Frisorsalong_2

Poolområdet ska få fler sittplatser och det ska även byggas en ny väntyta där man slår sig ner före sin behandling. I spabaren ska man kunna handla produkter för såväl in- som utsida att använda på The Spa.

Ytterligare nyheter är att omklädningsrummen totalrenoveras och blir större, både för damer och herrar. Relaxavdelningen en trappa upp byggs om till en större lounge.

Traning_HT_FBannons_1500x1000_3_low

Kneippen, en gång en av de första i sitt slag i Sverige, försvinner nu och ersätts av fotbad och ännu en bastu kommer till, en Soft Sauna. På träningssidan skapas ett helt nytt schema för pass där en del gamla försvinner och nya former läggs till.

I deras pressmeddelande gällande renoveringen ställs frågor som kan göra vem som helst nyfiken: Varför skulle man till exempel inte kunna se en bra film i poolen? Köra ett virtuellt spinningpass med dofter och surroundljud? Eller spela musik som känns i hela kroppen, inte bara anas i bakgrunden?

Om dessa frågor är ledtrådar till upplevelser som The Spa kommer att bjuda på efter renoveringen får vi veta i höst. Då ska allt stå klart!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier