Nytt från Foreo hösten 2020; ansiktsfitness med Bear

I augusti lanserade det svenska företaget Foreo två nya enheter som lyfter hemmasparutinen till en helt ny nivå; Bear och Bear Mini. Bear är en kraftfull enhet som gör huden fastare och ger den mer spänst, vilket resulterar i en hy som upplevs yngre och med mer kontur.

Bear kan användas med totalt fem program. Fyraminuters-programmet ”Total Facial Knockout” är till för kindbenen, pannan, halsen och hakan, och förprogrammeras med hjälp av appen FOREO For You. Dessutom finns ytterligare fyra program som kan användas manuellt med enheten. De rekommenderade träningspassen med BEAR mini kan också göras manuellt, där det första, ”Contour Cardio” , förprogrammeras i appen FOREO For You.

Foreo är ett svenskt skönhetsföretag som startade 2013. Idag har de över 3000 anställda över hela världen och erbjuder både hudvårdande produkter liksom apparatur för ansikts- och munvård.

I Bear och Bear Mini har de valt en kombination av mikroström och T-Sonic-pulseringar. Den stimulerande mikroströmmen tonar huden, medan pulseringarna från Foreos signaturteknik T-Sonic gör att muskelspänningar i ansiktet släpper, vilket jämnar ut fina linjer och rynkor.

Bear har högre intensitet av mikroström som är lämplig för hela ansiktet samt riktad V-formning, medan Bear mini inriktar sig på mindre områden, som exempelvis området under ögonen, ögonbryn och skrattrynkor.

Världens säkraste mikroströmsenhet

Bear är vidare den enda mikroströmsenheten i världen med Anti-Shock System – ett integrerat system som garanterar att behandlingarna kan utföras utan risk för stötar, vilket ger högsta möjliga säkerhet och komfort. Detta unika och integrerade system, som automatiskt anpassar enhetens intensitet av mikroström efter hudens resistans, garanterar att behandlingen utförs utan risk för stötar, med allra högsta säkerhet och bästa resultat.

Det innovativa Anti-Shock System hos Bear använder extremt smarta sensorer för att skanna av och mäta hudens resistans mot elektricitet med en hastighet på 100 gånger per sekund. Den
anpassar sedan automatiskt mikroströmmen efter vad som passar din hud bäst.

Mikroström är ett säkert och smärtfritt sätt att göra huden fastare och definiera ansiktsdragen. Mikroström avger ström med låg spänning (därav ”mikro”) som speglar kroppens egen ström på cellnivå för att hjälpa till att förfina och konturera huden. För att ge ansiktet ett träningspass använder Bear två metallklot som överför energin direkt ned i huden. Klotens medelstora kontaktyta gör att de kan behandla större områden samtidigt som de även riktar in sig på varje fin linje med precision.

Foreo – innovatörer inom hemmaspa

När man använder mikroström bryts hudens celler ned för att sedan återbildas starkare än tidigare. Foreo rekommenderar att Bear används tillsammans med ett ledande serum eftersom de stärkande T-Sonic-pulseringarna gör att huden snabbare absorberar serumet, och Foreos speciellt utvecklade ”Serum Serum Serum” överför mikroströmmen till huden på ett effektivt och säkert sätt. Serumet hjälper dig att få ut det mesta av din mikroströmsbehandling samtidigt som det försiktigt masserar ansiktet för att ge huden extra lyster.

Foreo är globalt erkänt som en ledare inom framtidens rengöringslösningar tack vare den ikoniska LUNA-serien med rengöringsenheter, och senare UFO som kombineras med ansiktsmasker. Med Bear-serien kan de erbjuda sina kunder det allra bästa inom ”ansiktsfitness” i hemmet, som garanterar en fräsch och tonad hud som ser yngre ut. Tekniken gör att skönhetsverktyget utför allt arbete med att strama upp och forma huden och ge den energi, medan du sitter tillbakalutad och avslappnad.

Bear lanserades officiellt för resedetaljhandeln i Asien i början av 2020, och efter ökad efterfrågan finns den nu tillgänglig i 30 länder världen över.

Bear finns i den klassiska färgen Foreo-fuchsia medan Bear mini finns i Pearl Pink och Lavender. Produkterna finnas att köpa lyko.se, eleven.se, bangerhead.se och foreo.com.

Rekommenderat pris är 3495 kronor för Bear och 2495 kronor för Bear Mini.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier