Mer grekiskt DNA när Apollo satsar på nya sporthotell

Intresset för aktiva semestrar har ökat de senaste åren. Efter corona kommer efterfrågan att öka ännu mer spår Apollo. Därför lanserar de nu ytterligare två koncepthotell under varumärket powered by Playitas. Båda hotellen ligger i Grekland.

Sporthotell, en stor framgång

Sedan lanseringen av första sporthotellet Playitas, Fuerteventura 2009 har renodlade sporthotell och träningsresor varit en stor framgång för researrangören. Efter framgången startade Apollo konceptet Apollo Sports 2013. Idag erbjuder Apollo Nordens bredaste träningskalender med tio sporthotell i sex olika länder. Fem stycken ingår nu i Powered by Playitas kedjan.

Intresset för träningsresor har skjutit i höjden de senaste åren och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett allt mer omfattande utbud av högsta kvalitet. Våra sporthotell är utrustade med allt från olympiska pooler, tennisbanor, padel, yoga, cykling, till gruppträning av alla slag och mängder av utomhusaktiviteter. Det finns något för alla – oavsett om du är elitidrottare eller en hobbymotionär, säger Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo.

Hotell med Apollos grekiska DNA

I sommar öppnar researrangören ytterligare två Apollo Sports-hotell. Det ena; Sivota Retreat – powered by Playitas ligger på det grekiska fastlandet. Det andra; Porto Myrina – powered by Playitas är beläget på ön Limnos. Båda hotellen kommer att erbjuda nybyggda och välutrustade gym, crossfit, gruppträning, padel, tennisbanor, cykelcenter och vattensport. Utöver detta lägger Apollo stor vikt vid hög komfort, hälsosam, varierad mat och riktigt fina badmöjligheter.

Unikt för de powered by Playitas hotell som nu öppnar i Grekland, är Sports Inclusive. Konceptet Sports Inclusive innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Filosofin bakom Powered by Playitas är att alla som vill ska kunna frossa i träning, prova och lära nya sporter och dela träningsglädjen utan oro för extra kostnader.

Alla hotell som ingår i powered by Playitas kedjan garanterar hög nivå på allt från service och träningsfaciliteter till infrastruktur och god mat. Både Sivota Retreat och Porto Myrinas unikitet ligger i det breda och högkvalitativa utbudet av träningsmöjligheter och att båda hotellen ligger i fantastiska omgivningar, med perfekt strandläge och kristallklart vatten, säger Daniel Giray.

Hotellens lägen är inte en tillfällighet. Apollos grekiska DNA – äkta, småskaligt och naturskönt – finns närvarande både i Limnos och Sivota. Omgivningarna är utmärkta för cykling och löpning. Vandringslederna är många med varierande svårighetsgrad och badvikarna vid hotellen erbjuder ultimata förutsättningar för simning, SUP och kajakpaddling. Första avresa till de nya sporthotellen i Grekland är: maj 2021 (Sivota 10 maj, Limnos 15 maj).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier