Heidi tänker högt

Ibland är det riktigt frustrerande att stå med ett ben i olika världar. Jag vill å ena sidan rapportera allt det bästa till er, kära läsare, och berätta allt jag vet, känner, tror och får nys om! Å andra sidan är mina kunskaper min inkomstkälla, som jag skriver artiklar om och jag kan inte ge bort allt gratis – än i alla fall – för vem vill då beställa artiklarna om det…?

Och så ibland; kan jag tycka mig se och veta om trenderna innan de kommit hit, men det är liksom ingen idé att skriva om dem än för jag är för tidigt ute och kan inte ge tillräckligt många referenser som exempel i en artikel!

Ändå vet jag att det kommer, snart snart snart…just där står jag nu, eller har stått ska jag säga. Det är snart ett år sedan som jag ville tipsa ett visst spa om att just DET var en trend som skulle passa dem att haka på! Men de var inte mogna; inte alls i fas att ta emot detta. Så jag fick lägga band på mig, lugna mig, avvakta.

Nu är det förstås inte lika kul. Nu har snöbollen redan börjat rulla, och även om det ännu inte finns det spa som jag går och tänker på så har antydningarna börjat hagla. Och säger jag det nu kan det förstås lätt se ut som om idén och känslan inte var min, utan är tagen.

Ja, suck. Vem vill lyssna? Vem vill utvecklas? Vem vågar? Och samtidigt; jag skulle inte ens säga det till vem som helst. Bara den rätte. Kanske måste jag byta fokus, infallsvinkel, inkomstkälla. Som Teo sa; varför fortsätta pröva ett sätt vars resultat man redan känner? Vill man något nytt måste man våga göra annorlunda. Jag vågar, men världen verkar inte redo…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier