Spa- och gourmetbussen underlättar besök

Spabussen tar dig hit till vattensalongen på Loka Brunn. Foto: Åke Eson Lindman.

Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård ägs av familjen Spendrup sedan år 2007. Båda anläggningarna ligger naturskönt i Bergslagen norr om Karlskoga.

Eftersom det inte är helt lätt att ta sig för den utan bil har familjen Spendrup precis lanserat ett nytt, smidigt transportsätt för billösa spa- och gourmetsugna stockholmare och andra.

Direktbuss för spa- och gourmetsugna

Spa- och Gourmetbussen är en direktbuss från Stockholm via Västerås och Örebro. Tanken är att underlätta för dem som på ett bekvämt och miljövänligt sätt vill uppleva en härlig helg i Bergslagens lugna och vackra natur.

Gästen väljer vid bokningstillfället om man önskar besöka Loka Brunn eller Grythyttans Gästgivaregård under sin weekend. Den första premiärturen för bussen gick av stapeln under Luciahelgen i år, den 12-14 december.

På Loka Brunn njuter du bland annat av unika spa- och badupplevelser i Vattensalongens varma källor under kristallkronorna. På anrika Grythyttans gästgivaregård kan man exempelvis vara med på aktiviteter som Winemakers Dinner eller Choklad- och champagneprovningar.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier