Invigning av nytt kryssningsspa på 6000 kvm

Iiiiiiii….imorgon är det jag som sätter mig på planet till Genua i Italien! Och vet ni vad jag ska göra där? Jo, närvara vid invigningen/dopet av det nya kryssningsfartyget Costa Pacifica som ingår i det italienska rederiet Costa Cruises flotta!

En av anledningarna till att jag åker är att jag är nyfiken på deras wellnesscenter ombord. De har nämligen dedikerat ofantliga S E X T U S E N (6000) kvadratmeter av fartygets yta enbart till detta syfte! Deras Samsara Spa inkluderar gym, spabad, thalassoterapipool, behandlingsrum, bastu, turkisk bastu (får se om de menar hammam eller ångbastu…), solarium och särskilda spahytter och sviter.

Jag har önskat att få bo i en av de 91 ytterst exklusiva spahytterna (totalt finns 1504 hytter ombord) men törs knappt hoppas…det vore i alla fall väldigt spännande att se hur de utrustats och vad som ger extra spakänsla mer än att de ska ligga inne på fartygets wellnessområde.

Det finns också en alldeles särskild sparestaurang; Ristorante Samsara som endast får nyttjas av de gäster som bor i en spahytt eller spasvit. Men så här på invigningen får vi verkligen hoppas att de gör ett undantag…om jag nu inte får en spasvit förstås :-).

Nyfikenhet är bara förnamnet på vad jag känner i alla fall över att se och uppleva det här nya kryssningsspa-centret! Och fartyget förstås :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier