Snälla rika någon – ge oss spafrälsta Stockholmsbor ett till spa.

Har just haft en mysig picknick i solen med min kusin och hennes familj bestående av ett stycke trevlig man och två söta barn :-). På hemvägen i det underbara vädret berättade hon om sina spaplaner; att åka med väninnorna till Clarion Signs takterrass där Selma spa+ cityfilial ligger.

Jag drog mina rådgivande pros and cons; spabar sommartid där man kan sitta och dingla med benen i en bubblechair, bra behandlingsprodukter (Dermalogica och Babor) och effekt, samt mysig utomhuspool med utsikt över hela stan – dock rätt dyrt plus att allt liksom ligger på rad (layouten har lite av korridorslösning över sig…). Men visst – jag tror de kan få jättekul. Måndag-torsdag är priserna dessutom något lägre.

Sen började jag fundera på om det fanns alternativ. Jag gissar att de uppskattar möjligheten att få ta ett glas vin och sommartid är det förstås läckert att kunna vara ute också. Men jag kan inte komma på något, i alla fall inte om de ska slippa lämna innerstan. Men inte bara dessa önskemål minimerar alternativen; efter att ha varit på västkusen inser man vilken total spatorka det råder på denna sida av landet…SNÄLLA NÅGON MULTIRIK MAGNAT MED SPAFEELING; BYGG ETT SUPERLÄCKERT SPA I STOCKHOLM INNAN VI SPAFRÄLSTA GÅR UNDER.

ps. Sofia – du bad mig om behandlingsråd. Testa Fruity Beauty eller varför inte Champagnekuren – då ingår dessutom ett glas bubbel :-). Men tänk på att boka en tid lite senare så du hinner bada och basta först (du vill ju inte att alla godsaker du får på hyn under behandlingen försvinner direkt efteråt).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier