Luft och infraröd strålning

Jag har lovat en läsare att bjuda på mer luft. Hm, får se om jag klarar det (annars är det ju bara att sticka ut huvudet genom fönstret och ta en nypa för den som får andnöd, hihi).

Jag har alltid så mycket att skriva om verkar det som! Det finns liksom så mycket mer att berätta om än dagens antal mål eller promenader. Jag minns i skolan, på svenskan när det var uppsatsskrivning, vem satt kvar längst och renskrev sina 36 sidor uppsats? Yes, moi! Jag fick till och med sitta kvar in på nästa timme för att hinna 🙂

Men tillbaka till det här med luften. I alla fall utomhus så finns förutom UV-strålning även IR-strålning, dvs infraröd strålning. Efter vad jag har läst så ska det infraröda ljuset inte vara bra för oss alls. Ändå kan man gå på salong och få behandling i bastu eller en slags tunnel som man ligger i, med just infrarött ljus. Faktum är att jag strax ska iväg till Sensai Scandinavia för att intervjua dem om detta och även pröva på en session i den där tunneln.

Oops, nu måste det in mer luft här igen…bäst jag slutar, har för övrigt ändå bråttom ser jag. Men jag återkommer senare och berättar hur det nu ligger till med det infraröda ljuset utomhus och inomhus!

One thought on “Luft och infraröd strålning

  1. IR-strålning är vanlig värmestrålning och anses vara mindre skadligt än synligt ljus.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier