Nya favoritbehandlingen i Hollywood

enews

I slutet av sommaren kom det ett mail. I det stod det att Hollywood hade fått upp ögonen för en ny spabehandling med svenskt ursprung – tror jag det att företaget ville berätta om det! Och inte nog med det, jag blev erbjuden att testa.

Anledningen till uppståndelsen var att Ali Landry – amerikansk skådespelerska, modell och även Miss USA 1996 – tagit med tv-teamet till kanalen E! News när hon skulle på sin behandlingssession på Four Seasons Hotel i Beverly Hills. Hon var så lyrisk över resultaten att hon berättade i flera minuter om hur bra det kändes.

Nu sitter ni förstås som på nålar över vilken behandling det gäller :-). Den heter Correcting Body Firming Detox från Kerstin Florian. Här är klippet med Ali Landry på E! News:

Syftena med den här kroppsbehandlingen är flera. Det är en anti-cellulit-behandling helt klart och samtidigt så mycket mer. Hudens struktur ska förfinas, kroppssiluetten ska bli fastare och utrensningen förbättras. De blekande ingredienserna (att ha en jämn, klar och framförallt ljus hudton är väldigt populärt i andra delar av världen) hjälper till att hålla melaninet i schack, minska pigmentfläckar och ge huden en jämn, ungdomlig fräschör.

Behandlingen kan ges i 60 eller 90 minuter och består huvudsakligen av torrborstning, särskild massage med serum som innehåller bland annat ingefära och koffein plus svala kompresser – doppade i salt – som ska jobba på spänsten i huden. Avslutningsvis appliceras Multi-Vitamin Firming Crème som ska återfukta och ljusa upp huden. Har man den längre versionen av behandlingen ingår också en skalpmassage samt en alginpackning.

Totalt finns det fyra särskilda kroppsprodukter i Correcting Body-serien; Multi-Vitamin Firming Cream, Intensive Slimming Serum, Brightening Body Scrub samt Brightening Body Peel. Huvudingredienser är ingefära, palmaria palmata, kombuchka och gurka.

Correcting Body Care, foto: Kerstin Florian

Äntligen har jag haft tid att testa behandlingen. Läs i nästa inlägg om hur jag tyckte att det var!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier