Fotoljan från Möllevik räddar torra vinterfötter

Det är nästan genant, och faktiskt ganska irriterande. Jag känner att jag tjatar om Möllevik hit och Möllevik dit, men det kan inte hjälpas: produkterna är så otroligt bra!

Dels använder jag deras rengöringslotion nu och den är så härlig. Mjuk, len, mild, inte uttorkande. Min vinterhy gillar den verkligen. Dels så fick jag en aha-upplevelse igår när jag i desperation plockade fram deras warming foot oil…

Det började med att jag tittade ner på ett länge bortglömt område: fötterna. Hjälp. Det var katastrofläge. Har aldrig sett mina fötter så torra, huden var nästan sprucken. Så jag tänkte till vad jag hade på lager och kom att tänka på Mölleviks fotolja och tog fram den.

Med några rejäla sprut olja i handen smorde jag in fötterna noga och omsorgsfullt i omgångar faktiskt (det sa bara slurp), sen på med strumpor innan jag gick och la mig. I morse hade underverket skett. Fötterna har genomgått en otrolig förvandling på bara en natt och nu har jag smort dem igen. Hopp finns att de ska återgå till det normala (särskilt när de snart får vandra omkring i den kanariska sanden :-)).

Warming Foot Oil är en kombination av flera ekologiska och kallpressade oljor från tistel, oliv, mandel och kokos. Essentiella oljor från bland annat rosmarin hjälper till att öka blodcirkulationen, därav den värmande effekten antar jag, och detta kan jag intyga till och med känns! Huvudingrediensen är svensk tång skördad på västkusten, full av mineraler och vitaminer.

En sak till måste jag också tillägga; jag skrev nyligen om den starka doften av just tång. Men så hittade jag ett missat nyhetsbrev från Dharmazone som gör produkterna, där det framgår att de ändrat och förbättrat formulan.

Doften har tonats ner något och dessutom har förpackningarna fått ett nytt utseende. Så, även om jag har produkter hemma från den första versionen Möllevik 1.0 så glöm vad jag sa att vissa produkter luktar våt hund! Det gör de förmodligen inte längre :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier