Dagens test: PH Formula

Foto: PH Formula.

Idag ska jag på ännu en ansiktsbehandling hos Nina Nilsdotter. Jag har varit hos henne förut och blivit ompysslad. Den gången var det Nimue som stod i fokus och behandlingen var lika mycket en kurs och föreläsning som avkoppling och njutning! Idag handlar det om det spanska märket PH Formula, vars värld jag ska få lära känna närmre.

Jag tycker alltid att det är lika spännande att få veta mer om hudvård, produktmärken och deras filosofi, som jag älskar att få den där stunden att koppla av. Inte minst är det förstås roligt och känns som en investering att ge ansiktshuden välbehövlig omvårdnad och se hur den kan transformeras till att se friskare och må bättre.

Idag är jag dock liiite worried, för även om jag är beredd att pröva det mesta så är jag samtidigt rädd om den hy jag har! Det går så många historier om folk som förstört sin hy med för många peelingar och vad jag förstått är PH Formula ett ”peelingmärke”.

Nu får vi väl hoppas att de hör till de snällare sorterna, de får ju ändå göras på salong, vi pratar inte de starkaste kemiska peelingarna här, men i alla fall. Innan något kommer i kontakt med min hy ska jag korsförhöra Nina! 🙂 Skämt åsido, hon har mitt fulla förtroende, men man vill ju ändå veta…

Återkommer självklart med en rapport efteråt!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier