AquaSymphony – en lyxig spaupplevelse i hemmet

AquaSymphony är en lyxig badupplevelse för hemmet, skapad av Grohe. Inspirerade av regnskogen, har Grohe integrerat de senaste spateknikerna och digitala innovationer inom ljud, ljus och vatten vilket tillsammans ger en lyxig spaupplevelse som användaren kan anpassa efter behov. 

Funktionerna i AquaSymphony

AquaSymphony har flera olika vatten, ljus- och ångfunktioner. Med funktionen ”Aqua Curtain” kommer vattendropparna i den yttre kanten av duschen och omsluter ånga eller strålar i mitten. Funktionen ”Waterfall XL Sprays” är en extra bred vattenstråle som påminner om ett vattenfall. ”Bokoma Sprayers” stimulerar och masserar kroppen med sina åtta dynamiska pulserande strålar.”Rain Spray” ger mjuka droppar, inställningen ”Drizzle Spray” skapar en dimma som fräschar upp huden. ”Pure-Spray” skapar en mjuk ström av vatten som kommer från mitten av duschhuvudet och som renar huden från dagens stress. Slutligen kan en lugnande ånga läggas till med ”Gentle Steam”, som ett avslut på den personliga spaupplevelsen. 

-Vår upptagna och moderna livsstil ger oss mindre tid för traditionella spa- och wellnessbesök utanför hemmet. Nu vill vi istället bli bortskämda hemma, säger Michael Seum, Vice President av Design på GROHE. AquaSymphonys design och funktioner svarar på det här behovet genom att föra den exklusiva spaupplevelse till hemmet.

AquaSymphonys ljud och design

Det avancerade ljudsystemet gör det möjligt att lyssna på musik samtidigt som duschen är igång. AquaSymphonys ”F-digital Deluxe base unit box” kan anslutas till en Apple- eller Androidmobilenhet och med appen GROHE SPA App kan ljuset, ljudet och ångan regleras efter användarens önskemål.

Duschen har vunnit Iconic Award 2015, iF Product Design Award 2016 och Interior Innovation Award 2017. Priset för denna lyxupplevelse är en kvarts miljon – drygt.

Vill du läsa vad Spabanken mer har skrivit om Grohe, klicka HÄR.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier