Addera elegans i badrummet med nya färgen GROHE Matt Black

Kranar från Grohe i Matt Black.

Färgen mattsvart fortsätter att toppa alla inredningstrender. Nu breddar sanitetsleverantören GROHE sin färgkollektion och erbjuder vattensystemet GROHE Blue och utvalda spolplattor i färgen ”Matt Black”. Sofistikerade och stilfulla inredningsdetaljer för både kök och badrum.

Svart är det nya vita när det kommer till moderna inredningstrender. Som ett svar på den ökade efterfrågan lanserar nu det globala varumärket GROHE färgen ”Matt Black” – det senaste tillskottet till mångsidiga GROHE Colors Collection. Den ultimata färgen för den som vill inreda med en djärv design i både badrum och kök.

– Svart är en perfekt färg att vara lekfull med i inredning eftersom den kombinerar minimalism med en elegant men ändå dramatisk touch. Enstaka inredningsdetaljer i svart kan göra en enorm skillnad i ett rum. För ett effektfullt intryck i badrummet erbjuder vi nu ett urval av våra spolplattor i Matt Black. Färgen finns nu även tillgänglig för vattensystemen GROHE Blue och Red. Matt Black blir ett tillskott till vår uppskattade GROHE Colors Collection som ett resultat av en ökad efterfrågan hos våra kunder att anpassa sitt hem efter sin egen stil, säger Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design, EMENA.

GROHE vattensystem i Matt Black

Kran från Grohe i Matt Black.

GROHEs vattensystem kombinerar toppmodern teknik med den senaste trendfärgen. Det intelligenta GROHE Blue-systemet kan förvandla vanligt dricksvatten till filtrerat, kylt, stilla eller kolsyrat vatten. Flaskvatten blir med andra ord ett minne blott.

Förutom GROHE Blue finns GROHE Red, ett vattensystem som snabbt levererar filtrerat vatten på en temperatur upp till 100°C. GROHE Red är inte bara lätt att använda utan även säker för familjens minsta medlemmar, tack vare ett TÜV-certifierat ChildLock-system.

Matt Black-varianterna av båda vattensystemen kommer att finnas tillgängliga sommaren 2021.

Välkommen till den mörka sidan – stilfulla svarta badrum

Eftersom svart kan vara en intensiv färg när den används i hela utrymmen kan en mix av svart och ljusa kulörer lysa upp mörkret och skapa spännande kontraster. För att öppna upp ännu fler möjligheter för dem som letar efter en stilfull inredningsdetalj i badrummet har GROHE nu breddat sin portfolio av spolplattor. Produkter som GROHE Skate, Nova Cosmoplitan spolplatta och Tectron Bau E finns nu tillgängliga i Matt Black.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier