Tubble – uppblåsbart badkar för dig med ont om plats

Det uppblåsbara badkaret Tubble.

Badkar förknippas sällan med egenskaper som att vara portabla och platseffektiva. Tubble är dock båda dessa sakerna; det uppblåsbara badkaret kan snabbt blåsas upp med en innovativ blåsteknik och lika lätt kan det stuvas undan igen.

Det uppblåsbara karet är ett behändigt val för den som inte har plats med ett traditionellt badkar, eller önskar komplettera med ytterligare ett badkar till hemmet eller stugan. Tubble har mjuka kanter som ger hög komfort för nacken. Med badkaret kommer en dryckeshållare samt ett avtagbart värmeskydd som ser till att behålla vattnets temperatur.

Tubble, för den med begränsad yta

–Under kalla vinterdagar och tillfällen för avkoppling är det här uppblåsbara badkaret ett lysande alternativ till det klassiska badkaret för hemmet med begränsad yta – eller hushållen där konkurrensen är hög om karen. Vårt sortiment av innovativa och praktiska saker bara växer och Tubble är ett mycket efterlängtat tillskott, säger Ella Stemme, VD och grundare av SmartaSaker.

Badkaret fylls enkelt med luft inom loppet av en minut med hjälp av innovativ blåsteknik. När karet är uppblåst kopplas avrinningsslangen till i botten. Därefter placeras Tubble nära ett avlopp och sedan kan det fyllas med vatten. Efter badet töms sedan vattnet ut genom avrinningsslangen och ned i avloppet.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier