Silkeslent hår med Soothing Balance från Redken

Det är inte ofta en hud-/skönhetsprodukt verkligen överraskar mig positivt, men när det händer blir jag desto gladare. Idag tänkte jag berätta om en sådan som var just en överraskning.

Upprinnelsen till att jag testade den började i somras. Min hårbotten började klia och göra ont. Jag som aldrig varit håröm kunde nu knappt kamma mig. Kunde det ha med graviditeten att göra funderade jag, eller amningen? Att man tappar mycket hår efter 3 månader är ju allmänt känt (och jag kan bekräfta att det stämmer!) men att man också får ont?! Det kan också ha haft att göra med att jag haft håret mycket uppsatt, till och med när jag sover, allt för att underlätta att sköta bebisen dag som natt och slippa ha håret i vägen.

Det försvann som tur var men kom nyligen tillbaka, så vad orsaken än var ville jag hitta en lösning, snabbt. Förutom att lufta håret mer och ha det mer utsläppt, tog jag och bytte ut mitt schampo och balsam mot dito från Redken i Soothing Balance -serien.

Resultatet var minst sagt tillfredsställande; inte bara blev jag av med klåda och hårömhet (vilket i och för sig även kan ha haft att göra med att jag slutade ha det uppsatt även på natten) – men håret blev även mjukt och lent som silke!

Hur många schampon har jag inte testat som utlovat just detta; ett slinkigt blankt hår som känns silkeslent? För att bara bli besviken när de inte hållit vad de lovat. Nu har jag hittat det; Redken Scalp Relief i Soothing Balance-serien gör just detta! Yippiee!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier