Helgens duomassage bra trick mot julstress

Att säga att jag är pigg vore klart att överdriva, ändå mår jag mycket bättre än förra veckan, dock strulade sömnen i natt av outgrundlig anledning. Säkert kan man skylla på julen som allt annat dessa dagar :-).

Uschlig har jag också varit när det gäller att skriva blogginlägg (även det skyller jag på julen), något som det nu ska bli ändring på genast. För brist på saker att skriva om är det då rakt inte, snarare brist på tid att hinna knattra ner dem.

Till att börja med vill jag berätta om hur vår lördag såg ut, i alla fall en del av den. Efter sen frukost och ett kompisbesök, tog jag sambon i handen och gick ner till det lilla behandlingsstället jag berättat om tidigare här på Norrbackagatan. Jag hade nämligen bokat en timmes thaimassage för två!

Vi fick ligga bredvid varandra på varsin uppvärmd madrass i det lilla behandlingsrummet och fick våra massager samtidigt. Det var mysigt, även om ett litet skynke skiljde oss åt. Jag ska inte redogöra för varje tryckning eller knådning, men medan sambon bet ihop stönade jag högt av smärta. Med det inte sagt att det inte var bra, vi mådde prima efteråt!

Under själva behandlingen trycker terapeuten längs med muskelfästen och akupressurpunkter, vrider och böjer, stretchar och drar. Är man stel är det förstås lite jobbigt under tiden, men efteråt känns det desto bättre. Jag kan verkligen rekommendera det, både thaimassage och att göra det tillsammans med sin partner. Jag gav det som present och det var mycket uppskattat!

Nu åter till julbestyren – och den artikel jag fortfarande har kvar som måste bli klar detta år.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier