Vad som har hänt bakom kulisserna; SoMe-overload och ny bok!

Denna bild tagen av Isac i Barcelona får symbolisera det ständiga flöde av intryck som vi har omkring oss men också att man kan ”spola rent”, tömma ut och starta om. Glöm inte att det är Du som väljer innehållet i Ditt liv!

Frånvaro, total frånvaro. Jag vet. Det blev ett långt julbreak. Det började med att jag inte hade möjlighet att jobba, utan bara ägnade tid åt familjen och ”privata saker”, men sedan märkte jag något. Ett totalt stopp. Jag kände mig SoMe-mätt och  jag tror jag lider av något slags utmattning när det gäller sociala medier…

Jag vet inte varifrån det kom, men plötsligt var det bara stopp. Min hjärna blinkade overload. Nu är det nog, jag kan inte längre fylla mig och mina tankar med vad andra åt till frukost, vilken semesterresa de planerar eller vilken ny tröja de köpt och vilken handväska de matchar den med (jag har fullt upp med att fundera ut vilken billack som bäst matchar min egen nya julklapps-bag hahaha!).

Skämt åsido. Även om ni bara upplevt tystnad från mitt håll har det självklart hänt en hel massa under denna långa paus. Framförallt hemma och på familjefronten. Mysigt umgänge. Julvila. Träning. Lite renovering av rum. Ett barn blev ett år äldre och hade kalas. Nya rutiner, planering och inköp. Och…trumvirvel…så snodde jag ihop en ny liten bok! Japp, så småningom kommer det en liten ny spaskrift från Cobertura förlag som jag hoppas att ni kommer vilja läsa! 😉

Nystart och omstart

Planen var att den skulle sammanfalla med den intervju som tidningen Villalivet gjorde med mig i slutet av förra året (och som kommer ut 4 februari), men jag inser att jag inte kommer hinna det. Ambitionen fanns att när tidningen kom ut skulle även min bok göra det, men en vabbvecka av först barn 1 och sedan barn 2 satte stopp för det (varför ska de bli dåliga och bryta armar och allt vad det var just när man har som mest…men så är det. Murphys law!). Och även om boken är skriven och klar är den inte tryckt än, så jag är rädd att jag blir mer än en vecka försenad…

Hur som helst, det är en glädje att äntligen komma ut med något nytt från mitt egna lilla bokförlag! Få se sina ord i tryck inom – om än en mjuk och tunn pärm men ändå! 😉 Ni kommer snart att få veta mer och se omslaget. Det är jättefint och precis som sist illustrerat av proffsiga Malin Svedjeholm.

Dock är jag fortfarande väldigt tveksam till hela sociala medie-grejen, jag vet inte hur mitt företagande kommer att gå om jag drar ner drastiskt på och mer eller mindre hoppar av SoMe-tåget men jag känner mig väldigt klar på något sätt. Ska jag fortsätta måste det bli på ett annat sätt, mitt sätt, mina villkor, något nytt vis. Nu vill jag slippa hetsen med ”låtsas-livet” på nätet, jag är Så redo att ta mig an IRL-levernet igen! Jag vill hålla mitt fokus rent och rikta min uppmärksamhet mot det jag själv väljer. Det känns fräscht, och väldigt 2020! Ni kommer förstås skymta mig på facebook, instagram och bloggen men inte mer än så. I alla fall inte just nu.

Hoppas även ert år börjat spännande!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier