Tips på Mors dags-present: spaboken som säkrar er drömdag

Perfekt Mors dags-present.

I år, 2021, infaller Mors dag den 30 maj. Med denna alla mammors högtidsdag på intågande börjar det bli dags att fundera på en fin gåva. Blommor är förstås alltid uppskattat som Mors dags-present men varför inte komplettera med något mer? Självklart rekommenderar Spabanken ett spabesök, och att gå tillsammans med dig lär din mamma definitivt uppskatta. 🙂

Är ni inte vaccinerade än (eller har anti-kroppar) kan det vara smart att skjuta spabesöket på framtiden. I så fall kan du ge min bok ”Spabesökarens 10 budord” så länge – tillsammans med gåvokort + löfte om att ni ska gå tillsammans på en njutningsdag så snart det blir möjligt. Då har du både något att ge nu och något trevligt att se fram emot längre fram, så snart det bli möjligt.

Läs om boken på Cobertura förlags hemsida.

Fri frakt, rabatt och direktleverans

Boken kostar 129 kronor, inga extra kostnader tillkommer, frakten är fri. Köper du två böcker (för självklart vill du också ha ett ex. 😉 ) får du 10% rabatt.

Vill du att boken ska skickas direkt till din mamma fixar vi det såklart! Gör då såhär: gå till Cobertura förlags online-shop, klicka i din beställning och fyll i din egen email-adress och mobilnummer, men mottagarens (din mammas) adress.

Så! Nu har du kirrat en toppengåva i Mors dags-present! Tips på bra spa som passar för er att boka kommer. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier