Sommarens smultronställe med spa: Kiviks Hotell

_MG_4360_1
Kiviks Hotel, foto: Kristofer Scheiderbauer.

Ni som följt min sajt länge vet att så gott som varje sommar spenderar vi ett par veckor på Bjärehalvön med omnejd, närmare bestämt i Laholmsbukten, en av Sveriges mysigaste platser om ni frågar mig! 🙂 Här finner jag alltid vila, inspiration, ny energi och som grädde på moset ligger flera av landets bästa spahotell inom räckhåll.

Detta år besökte vi Kiviks Hotell på Österlen, ett riktigt smultronställe cirka två timmars bilfärd från släktens sommarhus. Jag hade fått upp ögonen för dem när de tidigare i år hade bjudit in mig till lanseringen av deras nya spamärke; Pevonia. Inte allt för känt i Sverige men stort utomlands, inte minst i USA.

Jag hade tyvärr fått avböja att närvara vid invigningen men kontakten var nu skapad och vi var välkomna på besök för att lära känna dem närmare. Alltså åkte vi en dag sent i juli vilket jag nu hade tänkt att berätta om i följande inlägg!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier