När en del av ens hjärta är borta

Alla hjärtans dag. Rosor och firande, kärleksförklaringar och gåvor. Närhet med dem man älskar. Men om den man älskar inte finns där, vad gör man då?

Morgonen började med ett knytnävsslag i magen. Min man visade upp Facebook-sidan, vår vän E är borta och eftersöks av Missing People! Vi bara stirrade på skärmen. Vadå borta? Men jo, det verkar inte bättre.

Jag vet i princip ingenting och tänker att familjen har nog med att leta och reda ut det hela än att svara på mina frågor, men dagen fick helt klart en annan klang. Det vrider sig i magen av oro, jag mår plötsligt illa och det blir svårt att på något sätt fira idag…

Mina tankar går till hans fru och son och hur de måste känna. Paniken, oron, frågorna. Jag bara ber en bön och hoppas innerligt att detta mysterium får ett lyckligt slut.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier