Körsbärsblom i kvällssol

Ikväll smet jag från familjen en lite stund och tog en powerwalk efter middagen. Alla var välkomna att följa med, ingen ville. 🙂 Och jag förstår dem, det var kallt. Men när man väl kom ut var det också ganska så skönt.

Solen lös fortfarande och är det någon gång ljuset är som bäst så är det på kvällen. Mjukt, rödaktigt, silande…

Körsbärsträdens magi…

Jag bor i Stockholmsförorten Spånga där vi faktiskt också har vackra körsbärsträd (de växer inte BARA i Kungsträdgården som man kanske kan tro om man tittar på Facebookflödena hos alla Stockholmsbosatta just nu). 😉

Dock powerwalkade jag inte med kamera och min mobil tar inget vidare bra bilder…särskilt inte om jag zoomar in. Så sorry för taskig bildkvalitet!

Från försoffning till endorfinkick

I alla fall så är jag nöjd att det blev av. Jag inne på förkylningsvecka fyra nu…tror jag…har helt tappat räkningen, och det har lett till totalt ”försoffning” vilket nu måste vända.

Som all träning – när man själv är otränad – var det segt att komma iväg men när jag var på väg hem ville jag egentligen inte gå in! Så, vakna nu alla endorfiner för nu måste vi ut och jobba oftare. Förhoppningsvis redan imorgon…! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier