Helgens uppdrag: ett mission (im)possible

Redan fredag? Vart tog den här veckan vägen? Tycker tiden bara svischar förbi! Men antar att så är det när man har roligt, för det har jag så gott som hela tiden eftersom jag valt att jobba med det jag älskar. 🙂

Ski-in-Ski-out-Spa

I helgen är det dessutom dags för ett nytt spabesök, ett som jag verkligen ser fram emot eftersom omständigheterna kring det varit lite speciella. Jag ska besöka Hotell Södra Bergets Spa, ett spa jag känt till och spanat in mig på länge men inte riktigt klurat ut hur jag skulle ta mig till. Jag menar, jag har inte vägarna förbi Sundsvall särskilt ofta. 😉

Sundsvall. Pressbild Birka.

Men så dök lösningen upp, även om det tog ett tag innan jag såg den. Tack vare att jag i eftermiddag checkar in mig på Birkas världspremiär av specialkryssningen Ski Cruise dock så kommer jag spendera lördagen just i Sundsvall!

Hotell Södra Berget ligger – om jag fattat det hela rätt vilket jag verkligen hoppas – mitt i backen där jag planerat att åka skidor! Så det blir lite Ski-in-Ski-Out-Spa av det hela skulle man kunna säga…

Lite glassig åkning och sedan spa = perfekt kombo!!! Foto Kristofer Lönnå.

Mission (im)possible

Jag går verkligen igång på sådant här; pusselbitar som faller på plats. Till synes ”omöjliga situationer” som jag ändå löser på ett finurligt sätt. Går det är det meningen, så resonerar jag. Plus att jag vet att då har jag Universum med mig. En härlig känsla!

Extra kul är det också att kryssa ut med Birka ikväll då de igår vann utmärkelsen ”Bästa rederi” vid den årliga Grand Travel Awards-galan!

Mer om allt detta kommer så stay tuned

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier