Fruktenzymer och söta orkidéer

Snön yr utanför fönstren och jag ska snart bege mig hemifrån för att åka på en liten kryssning! Spa och god mat är bokat ombord och snart är även väskan packad och naglarna målade. Men självklart har jag även sett till att ge mig själv en härlig start på resan med både motion och behandlingar…

Redan imorse efter att jag lämnat yngste sonen på förskolan drog jag iväg på en tur jag kallar ”Spånga runt”! En bra runda blev det och när jag kom hem satsade jag på en lång härlig dusch med hårtvätt och diverse kroppsfix.

Med småbarn som ständigt behöver NÅT blir det oftast ”en tvåminutrare” (kort dusch) som jag skämtsamt brukar kalla det, men mellan varven tar jag mig en riktig spastund. Och självklart ser jag då till att samtidigt testa och njuta av härliga produkter!

Idag unnade jag mig dels en enzympeeling i ansiktet med en av mina favoriter; Nimues exfoliating enzyme. Den peelar milt med fruktenzymer och ger huden en klar lyster som jag älskar. Dessutom går de följande fina krämerna in så mycket bättre…

På kroppen smorde jag mig med en body lotion från Elemis; Sweet Orchid Body Cream. Den doftar romantiskt blommigt men lämnar precis lagom kvar, så där att jag tycker det blir en perfekt lagom doft till vardags när jag ändå vill dofta lite men inte för mycket (till fest kan man ju behöva lite mer). 🙂

Nu känner jag mig redo för ett dygn till havs där jag bland annat kommer att testa en ny spabehandling! Missa inte det!

Hur förbereder ni er för en resa?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier