En titt in i Sparadiset…

Väggarna hade gärna fototapet på en palm eller två.

Idag tittade jag in på Sparadiset på Östermalm i Stockholm. Jag plingade på oanmäld så det blev inget blött eller oljigt spatest, utan bara en snabb titt.

Ett stycke Asien i Stockholm

Det har inte blivit av att jag besökt någon av Sparadisets anläggningar ännu, konstigt nog. De har både bjudit in mig och jag har försökt boka in mig på ett besök, men vi har gått om varandra och det har liksom aldrig passat eller så har det runnit ut i sanden…

Allt var ombonat av bambupinnsväggar, kuddar, blommor för att associera med någon exotisk destination långt bort…

Sparadiset har i alla fall hela tre anläggningar i Stockholms innerstad, ett spa i Malmö samt att de driver spa på Krusenberg Herrgård och på FågelbroHus. Konceptet är kopplat till exotiska platser i världen såsom till exempel Indonesien, Hawaii, Fiji och Maldiverna.

Bara att drömma sig bort…

Passar spa för två

Av det lilla jag hann se kändes det som ett ställe dit man går med en kompis eller sin partner, bokar upp ett rum där man relaxar i en bubbelpool en stund innan man kanske tar en massage eller annan behandling.

Ett av behandlingsrummen pryddes av motiv från Venedig.

Några av de spamärken jag såg att i deras entréshop (och som jag därmed antar att de också använder i behandlingar) var c/o Gerd, Voya och Dennis Gross.

Vore skoj att se de andra anläggningarna också, kanske tittar jag in där med vad det lider. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier