Äppelglädje på Kiviks Hotell

_MG_4334_1
Ren äppelglädje för kroppen finns på Kiviks Hotell! Foto: Heidi Rovén.

Dag två på Kiviks Hotell. Efter en god natts sömn var det dags för något som de allra flesta klassar som något av det bästa med att bo på hotell; äta hotellfrukost! Jo, det är sant, jag läste en undersökning som kom fram till just detta. Svenskar är galna i hotellfrukost, inklusive oss 😉 .

På frukostbordet på Kiviks Hotell står förutom allt det traditionella också härligt lokala äppelpåminnelser som äppel- och ingefärsmarmelad, äppelmust och äppelyoghurt. Vi njöt av både det ena och det andra innan det var dags för mig att få en liten pratstund med spachef Åsa Hermansson.

_MG_4337_1
Spachef Åsa Hermansson.

Jag fick bland annat veta att de gärna vill bli medlemmar i föreningen Svenska Spahotell, att de nästan har lika många män som kvinnor som besöker deras spa och att Åsa har tagit fram egna kroppsprodukter – självklart med äppeldoft! 🙂

Just dessa äppelprodukter, Äppelglädje, står också på rummen när man bor på Kiviks Hotell vilket jag tyckte var både en härlig och lyxig gest. De fanns också att köpa i receptionen. Dels handlade det om en skrubb döpt till Äppeldröm, dels om en ekologisk kroppsolja samt en ekologisk flytande tvål. Härliga allihop!

Slutligen var det dags att pröva nästa Pevonia-behandling, en för ansiktet. Mer om det i nästa inlägg!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier