Aktiv sparesa till Algarve

Det var länge sedan jag var iväg på en sparesa. Eller ens ett spabesök på hemmaplan. Tiden går just nu åt till artiklar och andra slags resor, fast okej jag har ju lyckats peta in en och annan spabehandling på dem också. 😉

På flyget mot Algarve

Senast testade jag en ny ansiktsbehandling från Elemis när jag var med ombord som en av de allra första gästerna (och då menar jag verkligen allra första) på nya fartyget Norwegian Bliss. Jag ska återkomma till den.

När jag skriver det här sitter jag på flyget på väg ner till Faro, Algarve i Portugal. Jag kan verkligen inte minnas när jag var på Algarvekusten senast, men det var bra många år sedan. 10, 15 kanske?

Jag minns charmiga byar, fina stränder, den goda maten, de vänliga människorna. Med på den här resan har jag familjen; man och två barn. jag tycker det är rätt härligt faktiskt att man kan åka på spa- och hälsoresa tillsammans.

Målgrupp: aktiva familjer

Vi ska vara aktiva (passar ju barnen bra) och jag ser fram emot att få röra på mig, inspireras och inte minst besöka nya spahotell och testa behandlingar.

Vi gör resan i samarbete med Portugals turistbyrå. De vill satsa på familjer som vill vara aktiva på sin semester. Jag tror det kan vara helt rätt, men jag lovar att jag ska berätta precis hur vi har det. Inga köpta åsikter, såväl positivt som negativt kommer med!

På programmet står lite sightseeing, cykling, lättare vandring, några familjeparker och så hoppas jag på god mat på kvällarna när vi kopplar av och summerar dagen! Och så spa förstås. I alla fall till mamma. 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier