Spa – hur svårt kan det va?

Den sprudlande svettframkallande dans jag just utförde på vardagsrumgolvet till Linda Bengtzings ”Hur svårt kan det va” var en vinnare helt klart! Och så är även låten som är min favorit ikväll. Glädjespäckad och full av fart och energi – och framförallt Naturlig. Jag trodde inte det först men har nu bestämt mig att, jo, Linda är den jag hejar på ikväll! Jämfört med spavärlden är låten som en flertimmars full signaturetreatment à la schlager. De övriga kan jämföras med:

Hero/Charlotte Perelli – En ambitiös, perfektioniserad ansiktsbehandling med väldoftande krämer men självklart utan portömning.

That is where I’ll go/Sibel – Försiktig taktilmassage med lätta stråk som ändå ger en förvånansvärt stark efter-effekt.

Just a minute/Rongedal – Full bodyscrub med citrongräsdoftande saltblandning som både river och piggar upp.

I Love Europe/Christer Sjögren – Godisaktig chokladinpackning som är kul men lämnar en sliskig kakaodoft över hela kroppen.

Thank you/Amy Diamond – Kinesisk rökcermoni följt av trummande magmassage, främmande och överraskande med stor potential.

Empty Room/Sanna Nielsen – Definitivt en Hot Stone-massage. Lugn och stillsamt sövande med en explosiv underton som tar tag i kropp och själ.

I lågornas sken/Nordman – Massören matchar mig inte och tar antingen i för hårt, för löst eller har för kalla händer. Jag vill bara att det ska ta slut så fort som möjligt.

Upp och hoppa/Frida – Som en elektrisk cellulitbehandling där skrubb, kräm och strömförande plattor ska få fart på stagnerat fett.

Lay your love on me/BWO – Designat cityspa som trots sina fräcka fontäner, granitgolv och glasade ytor inte ger mer än några nya inredningsidéer.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier