Oj oj oj. Innan jag ens hunnit smälta gårdagen så är det dags att bege sig iväg på nästa spa. Ja, jag vet. Vi jobbar även i påsk. Som tur är handlar det ju om njutningsfulla upplevelser som ska samlas och dokumenteras.

Våren till ära rullar vi till och med fram Fröken Julie idag. Taket kanske också åker av, ser i alla fall soligt nog ut. Värmen kanske det är si och så med.

Denna dam är sambons ögonsten (bortsett från mig då ;-)) och namnet är en annan story men hon har i alla fall både susat fram på de vinrankekantade vägarna i Champagne och blivit döpt i dryckens ädla bubblor! (och apropå det kan jag inte låta bli att flika in lite snabbt att det lär finnas ett bilspa här i stan också…!). Vart är det då vi planerar att cabba iväg? Jo, till Färna Herrgård.

Färna Herrgård byggdes 1776 och består av en ståtlig huvudbyggnad, en vacker park, ett mausoleum och ett lusthus. Det finns en trädgård också, som förmodligen inte riktigt vaknat till liv än, men som säkert är jättefin längre fram på vårkanten.

Förstås har de också ett spa! De beskriver det som litet och intimt vilket låter klokt så att man inte kommer med alltför höga förhoppningar (som igår!). Utöver vård av ansikte och kropp, bad, massage samt fot- och handvård, har de även ”behandlande behandlingar” såsom fybromyalgimassage, zonterapi och finsk massage.

Jag ser som alltid när jag ska besöka ett nytt spa, med spänning fram emot att upptäcka vad de har att erbjuda i hälso- och avslappningsväg. I eftermiddag väntar en särskild spakur på mig. Sinnena är spetsade, vässade och vidöppna!!!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier