Ja, Kim Wildes brorsdotter på spa i min baddräkt hade kunnat vara utgången av dagens roliga lilla spa-missförstånd :-).

Igår var jag på Kim Wilde-konsert på Viking Lines fartyg Cinderella. Vilken nostalgitripp! Helt underbart, som vi skrålade och sjöng! Trots att jag lär ha varit den nyktraste i publiken blev jag tillsagd av vakterna. Jag stod nämligen i en fåtölj och dansade och diggade för fullt (och det fick man tydligen inte trots att jag respektfullt hade tagit av mig skorna och ställt dem prydligt intill…). Ber vid gud att jag inte fastnade på den där tv-såpan ”Färjan” bara! 😉

Då hade de hellre fått fånga mig dag 2 som jag spenderade med min älskling i Cinderellas mysiga spa! Vi hade bokat duobehandlingen som jag skrivit om förut; Fot deluxe, men började med att bada, basta och relaxa. Våra vänner kanske också skulle dyka upp och eftersom jag hade lovat min väninna som glömt sin baddräkt att hon kunde låna min (en professionell spareporter har förstås dubbel uppsättning badkläder med sig ;-)) så lämnade jag den i receptionen med förklaringen ”…det är min väninna som ska låna den, hon pratar engelska…” för att de skulle veta vem som skulle ha den.

Terapeuten bakom disken slängde en snabb blick på sin dataskärm och skrev sedan ”Scarlett” på en lapp som hon satte på baddräkten. Vaddå Scarlett undrade jag…det visade sig att de hade en annan engelsk spagäst på ingång; Kim Wildes brorsdotter Scarlett Wilde (som också uppträdde i bandet och sjöng tillsammans med Kim på konserten).

Hihi…det hade ju varit hur kul som helst om de räckt fram min baddräkt åt henne och trott att hon visste vad det rörde sig om och hon helt sonika satt på sig den och gått och badat :-). Tänker er sen när jag skulle be om att få tillbaka den…”öh, sorry men det är min baddräkt du badar i…”.

Nu blev det ju inte så (tyvärr, det hade varit en underbar story att berätta, fast nu fick ni den ju i alla fall…såsom det kunde ha hänt!) utan baddräkten fick en ny lapp på sig med det rätta namnet på min väninna – som aldrig dök upp och sen glömde jag kvar den…Typiskt. Hade hellre skänkt den till Scarlett.

ps. Som den goda grävande reporter jag är kunde jag inte låta bli att luska om Kim hade besökt spa’t. Tydligen inte, men Scarlett testade enligt säkra källor en spamassage. Fick inte möjlighet att fråga henne direkt vad hon tyckte men jag är säker på att hon var nöjd. De är väldigt duktiga på Viking Cinderella spa!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier