3 tips inför spahelgen

OK, snart ska jag iväg för helgens hardcore-research av Birka Paradise’s ombyggda spadäck. Men först, ett par tips när man ska iväg på spahelg:

1, All form av håravlägsning (oavsett om du epilerar, rakar, vaxar…) görs i god tid före avresan/spabesöket. Att kliva ner i en saltvattenpool eller genomgå en kraftig kroppskrubb är inte att rekommendera direkt efter att du rakat benen. Har du gjort misstaget en gång gör du inte om det. Tro mig!

2, Relaxa. Minimera kraven på dig själv. I packningen: vårdande produkter – ja, smink – nja. Klä dig skönt och ledigt. Ingen idé att dra på sig spänningar från omöjliga klackhöjder eller obekväma outfits när hela idén är att man ska blir mer avspänd.

3, Därmed inte sagt att du inte får bry dig om hur du ser ut (om du är intresserad av mode). Lediga plagg kan också vara snygga. Filippa K, Puma, H&M, Sonia Rykiel…listan kan göras lång på dem som designar sköna yogaplagg och homewear. Och att bära alltihop i en riktig godbit över armen gör all skillnad i världen. Kolla till exempel in denna poolblå väska med en yta lika blank som vattnets (en Maxx New York som snart finns tillgänglig i Sverige som första land i Europa!):

Maxx New York lär bli mångas favorit i sommar. (Kontakta Simone Marx för återförsäljare).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier