Vasastan – Thailand tur och retur

I det här mysiga rummet , med guldbuddha på väggen och klätterväxter i taket, fick jag min behandling idag…

Idag har jag varit på Sabai Sabai Spa som ligger på Östermalm i Stockholm. Ett superhärligt ställe som man nästan inte vill lämna när man gått in! Billigare (och kortare) kan väl knappast en resa till Thailand bli?!

Här har de nämligen anammat hela den underbara thaikitschen fullt ut, med blinkande lampor, plastorkidéer och grälla färger. På köpet får man underbara dofter och ett kungligt bemötande (apropå kunglig, missa inte den utställda servisen i kungligt mönster målat med äkta guld). Som jag sa i intervjun för Travel News mars-nummer; de asiatiska terapeuterna är bäst :-).

Dagens testbehandling var en av deras relativt nya Body Scrubs; min var med sesam och honung. Enligt spamenyn passar den en känslig hy men jag tyckte nog den hade rätt bra riv i alla fall. Effektiv med andra ord och efter en dusch följde en mjuk och härligt lång oljemassage.

Det jag tycker asiatiska terapeuter ofta är så bra på, men där svenska kan vara slarviga, är noggrannheten. När det gäller skrubb så peelar de inte bara ”lite ovanpå” som en del andra terapeuter faktiskt gör (hm…jag har precis en viss terapeut i åtanke som slarvat med just detta flera gånger på mig…)! Nä, en duktig terapeut ser till att även få med kroppens sidor, fötter, tår, undersidan på överarmarna…allt.

Samma sak med helheten. Under dagens behandling på Sabai Sabai Spa fick jag även en snabb-zonterapi och kort skalp-akupressur. Det är så trevligt när det där ”lilla extra” ingår. Me Like! 🙂

Att alla är gulliga och trevliga på Sabai Sabai Spa och att det finns minicafé och shop med frestande produkter gör ju inte besöket tråkigare direkt…tvärtom; superinspirerande!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier