Vilken gulddag! Imorse powerwalk-start, min sambo jobbade hemifrån (mysigt att spana på varandra över laptoparna!), god grekisk sallad till lunch och så på eftermiddagen när jag började såsa till så fick jag ett ryck och ringde salongen HudRum ett stenkast härifrån, som jag sett har haft erbjudande på ansiktsbehandling. Och jodå, hon hade tid med mig.

Även om jag stått och väntat på bussen många gånger utanför så har jag aldrig gått in. Alltså hade jag missat hur fint det var! Mörkt trägolv och inredningsdetaljer, resten vitt och så grönt som accentfärg, och överallt pyssliga detaljer som fina aromaljus, en staty, tidningar och produkter. Märkena som HudRum jobbar med är dels danska Tromborg, dels det italienska Comfort Zone (som även Torekov Hotel har dit jag ska flyga ner på fredag!).

Och ansiktsbehandlingen? Underbar! Det jag minns i alla fall. Jag har nämligen egenskapen att lätt kunna slappna av under en behandling, så också idag. Två sekunder och jag sov, typ. Nä ok, jag var väl vid halvt medvetande men upplevelsen är ändå något suddig i minnet 🙂 Rengöring, peeling och mask vet jag i alla fall att jag fick, och framförallt jobbade terapeuten mycket med massage i varje moment vilket både var superskönt och, som sagt, avslappnande!

Ett extra plus för att terapeuten tog det lugnt och hela tiden var närvarande vid behandlingen, dessutom var det ingen på-löpande-band-känsla utan start och avslut fick ha sin tid också. Proffsigt! Det enda lilla, lilla jag saknade om något, var i så fall ett glas vatten efteråt. Det var det första jag försåg mig med när jag kom hem. Annars toppen!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier